NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 7-13 ianuarie 2019

Fii pregătit să îmbraci o haină nouă. E haina justițiarului, a judecătorului imparțial, a arbitrului care decide soarta jocului, deci ai grijă ce spui! O decizie de-a ta, un verdict de-al tău poate schimba direcția multor lucruri din jurul tău, ori în propria ta viață, ori în a altora, de aceea trebuie să spui ce ai decis după ce ești sută la sută convins că adevărul e la tine, că ai dreptate.

Dacă și tu ai dubii asupra deciziei luate, mai bine mai amână marile alegeri, ca să nu răstorni viața cuiva pe dos într-un moment nesigur. Gândește-te că ești un judecător care spune un DA sau un NU pe care nu le mai poate schimba mai târziu, dar cineva depinde de ele, tocmai de aceea trebuie să fii conștient de greutatea deciziilor tale.