GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fă totul lent, înaintează cu pași mici, chiar dacă tu, din fire, ești mai iute, dar de data aceasta succesul vine doar cu multă răbdare. Te implici în activități care se dezvoltă etapă cu etapă, care dau roade în timp îndelungat, după zile, săptămâni sau chiar luni distanță,  și vei învăța, încă o dată dacă mai era nevoie, că încetul cu încetul se face oțetul.

E cale lungă până acolo unde ți-ai propus, dar primești o mulțime de garanții pe parcurs care îți transmit că ești pe drumul cel bun, că e doar o chestiune de timp până ajungi la finish. Ai parte și de sfaturile înțelepte ale unei persoane mai mature, din altă generație decât a ta, de la care ai numai de învățat, ca atare acceptă faptul că lucrurile bune se clădesc în timp, nu peste noapte.

NU, nu aștepta ca lumea să te înțeleagă, pentru că nu nimerești printre cei mai receptivi tovarăși de lucru sau de discuție. Se pot încinge dese discuții în contradictoriu în care, oricât te-ai strădui, tot nu vei convinge pe toată lumea.

Mulți nu vor fi de acord cu tine, ca atare nu mai face nici tu eforturi supraomenești să le fii pe plac, pentru că nu poți mulțumi pe toată lumea. Acceptă faptul că, cel puțin săptămâna aceasta nu prea e vorba de înțelegere. Nici tu nu-i înțelegi pe ei, nici ei pe tine…