GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 30 iulie – 5 august 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 30 iulie – 5 august 2018

Fii receptiv la toate sfaturile care vin la tine săptămâna aceasta, pe diverse căi, pentru că poți primi informații foarte utile pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte. Nu e o scuză că nu ești atent sau că te prinde pe picior greșit sau că nu înțelegi corect ceea ce ți se transmite, pentru că efectul benefic al acestor vești depinde numai de capacitatea ta de a fi pe fază cu toate antenele îndreptate spre sursa de informații la care ai acces.

Rareori ai asemenea ocazie de a învăța atâtea lucruri utile, dar dacă tu ești cu gândul în altă parte și nu te concentrezi, ai putea rata ponturi de milioane. Cel care se oferă acum să-ți dea aceste sfaturi știe ce spune și vrea să împărtășească din experiența sa: profită și tu de generozitatea ta!