GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni


SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Ești foarte motivat când citești în ochii altora atâta încredere, pentru că atunci când lumea depinde de tine și așteaptă atât de mult de la tine, e și normal să te mobilizezi mai tare ca să nu-i dezamăgești cumva.

Poate ai făcut o promisiune cuiva, cândva, iar acum a venit vremea să te ții de cuvânt și te străduiești să faci totul perfect, ireproșabil, spre bucuria celui care așteaptă de la tine o minune.

Idei de cadouri

Ești capabil de adevărate miracole numai datorită acestei încrederi maxime cu care ești investit, pentru că nu te-ai fi concentrat la fel de serios dacă unii ar fi arătat semne de suspiciune la adresa ta sau nici măcar nu ți-ar fi cerut ajutorul.

Idei de cadouri

Ai o misiune de îndeplinit și vrei s-o faci ca la carte, tocmai pentru că sunt mai multe persoane cu ochii pe tine care așteaptă rezultatele eforturilor tale. Dacă ai da în bară, i-ai dezamăgi cumplit deci… ce ai de făcut? Să tragi tare ca să iasă bine!