NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Cineva are numai de învățat de la tine! Poți fi un maestru în activitatea ta chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte. Nu spune nimeni că, pentru a fi un om de succes, trebuie să te ocupi doar de chestiuni capitale, să ai reușite strălucitoare, să știe toată lumea de tine.

Nicidecum! Poți fi specialist chiar și în cele mai mici aspecte ale vieții, dar important e să le faci bine. Dacă ești un perfecționist ambițios, nu te vei mulțumi cu nivelul atins, ci vei dori și mai mult, și mai sus, și mai bine, dar gândește-te că ceea ce tu știi deja la perfecție, altul habar n-are, deci merită să oferi din cunoștințele tale celor care au nevoie de ele.

Dacă ție ți se par floare la ureche, altuia i se par fenomenale, deci lasă modestia la o parte și expune cu curaj și cu încredere ceea ce știi. Va fi o plăcere pentru tine să vezi că informația transmisă de tine, chiar dacă pentru tine e banală, rezolvă cu brio problemele altuia, deci dăruiește ceea ce știi cu inima deschisă.