NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Pornești un proiect care va necesita mari resurse de timp, bani și energie, și e cale lungă până ajungi la roadele visate.

Sigur că vei da piept și cu o serie de hopuri, poate chiar de la primii pași, dar imaginează-ți că pornești într-o călătorie ce va dura zile, săptămâni sau luni de acum înainte și trebuie să-ți gestionezi bine forțele pe parcurs. Nu da tot din prima zi, ci programează totul în detaliu, etapă cu etapă.

Important e să iei startul cu entuziasm, cu chef de acțiune, dar și cu răbdare, ca să nu-ți pierzi interesul prea repede, când vei vedea că rezultatele nu se arată imediat. Se vor arăta, sunt acolo, la destinație, dar sunt mulți pași de parcurs până la capăt. Pas cu pas, vei înainta spre țelul propus, dar nimic nu ți se oferă pe tavă. Cere muncă!