GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Nu-ti vezi capul de treaba si, cand esti atat de prins, devii nervos, pierzi controlul, ridici tonul si uiti de bunele maniere.

Norocul tau e interventia unei persoane mai mature care vine alaturi de tine nu pentru a te mustra, nici pentru a-ti da lectii, ci pentru a-ti arata, prin exemplu personal, ca problema care pe tine te enerveaza atat de mult, ar putea fi rezolvata mult mai bine daca nu te-ai stresa atta. E un exemplu de calm, de maturitate, de intelepciune, si daca ii urmezi exemplul, vei depasi cu brio chiar si cele mai tensionate momente.

Poate la baza acestei situatii se afla o competitie, o lupta de idei sau de forte din care vrei neaparat sa iesi invingator, dar nu cu nervi te poti impune! Stresul te face sa gresesti si sa pierzi fraiele problemei, cu riscul de a face si mai mult rau, deci accepta sfaturile celui cu experienta din fata ta. Stie ce spune!