NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Este o săptămână de top, toate îți merg ca pe roate. Ai șansa să te remarci prin tot ce faci, tot ce spui, tot ce știi, iar succesele s-ar putea ține lanț pe mai multe planuri.

Profesional ai șansa de a lucra asupra la un proiect care îți face plăcere, pentru care ești foarte bine pregătit și care te poate propulsa foarte repede în fruntea oricărui tip de clasament. Dacă ai de trecut prin competiții, concursuri, examene sau confruntări profesionale importante, ai toate șansele să fii printre cei aleși, deci luptă, scoate la iveală tot ce știi și dă serios din coate.

Și în iubire te-ai putea remarca mai ușor în ochii sexului opus, dai impresia că știi ce vrei, arăți bine, te simți bine, te pricepi la cuvinte frumoase, și ai marea șansă de a cuceri inima cuiva.

Sau invers, tu să fii atras de cineva nou apărut în calea ta. Mai greu va fi în cazul în care în viața ta deja există cineva și noua șansă sentimentală te cam pune în dificultate cu întrebarea: pe cine să alegi?