NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Ești implicat într-o adevărată luptă spre atingerea unui mare țel, dar care e vizat și de alții, în același timp. E o competiție acerbă, o luptă dură pentru același vis, dar nu trebuie să te sperii de concurență. Și tu ai armele tale, și tu ai atuurile tale de care te poți folosi exact când trebuie, deci nu te lăsa intimidat de rivali, chiar dacă au ceva mai mult tupeu decât tine.

Agresivitatea poate avea avantaj în fața ta, dar de data aceasta tu lupți cu alte arme, mult mai eficiente decât nervii și tonul ridicat. Tu ai armură de cavaler pe tine și nu te poate atinge nimic din gesturile nepotrivite ale competitorilor – care, desigur, vor uita de orice scrupule pentru a-și atinge ținta – dar nici tu  nu ești mai prejos.

Vrei neapărat să obții victoria și te arunci în luptă cu toate resursele de care dispui: mentale, fizice, psihice. La unul din aceste puncte sigur stai mai bine decât ei și îi vei bate!