NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii GEMENI


SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Puterea ta vine din trecut, din zone mult mai îndepărtate când ai avut ocazia să înveți niște lucruri care acum sunt cel mai valoros bagaj pentru tine. Practic, ai trecut cândva printr-un eveniment de la care ai avut enorm de învățat, dar ai lăsat acele amintiri pe linie moartă. Poate a fost un succes despre care nu ai mai avut ocazia să vorbești. Poate o veche cunoștință de care nici nu-ți mai aminteai.

Dar de data aceasta trecutul revine în actualitate în forță, cu o informație foarte prețioasă de care te poți folosi cu succes. Ajunge doar să stai puțin pe loc, fără să mai fii atât de angrenat în problemele prezentului alergând după ce te așteaptă în viitor, și să scormonești un pic prin bagajele ascunse prin pod sau prin beci. Nici nu știi ce iese de acolo!

Ai primit cândva un pont foarte valoros dar, din diverse motive, ori l-ai îngropat printre alte amintiri, ori l-ai abandonat prin sertarele memoriei, fără a-l mai scoate la lumină, dar tocmai asta trebuie să faci acum. O vizită simbolică prin pod, să umbli prin cufere și sipete, să scoși de la naftalină cine știe ce lucru extrem de important pentru ceea ce ești sau faci tu acum. Ai o comoară uitată pe undeva care se cere a fi scoasă din nou la suprafață, ca să beneficiezi de valoarea sa! Adu-ți aminte, deci!