NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Unii iau peste picior propunerile tale și, deși și tu ești o fire veselă și jucăușă de felul tău, parcă de data aceasta nu poți tolera atitudinea lor ușuratică. De fapt, ți se răspunde cu aceeași monedă, pentru că și tu ai tratat la fel, cândva, deciziile, acțiunile, declarațiile lor: ai râs de ele, le-ai considerat niște bagatele neimportante, iar acum iată, ți ei fac la fel.

În loc să te superi că unii râd de ceea ce le spui, mai bine ai aborda aceeași atitudine: un pic superficială, un pic amuzantă, practic făcând haz de ceea ce nu este perfect. Nu te crampona de cine știe ce piedici când ai putea să le depășești cu un zâmbet pe buze.

Simțul umorului și un pic de joacă nu strică, uneori, deci folosește-le ca pe niște instrumente magice de a rezolva orice impas. Treci deci peste hopuri cu o glumă, fluierând!