GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Te confrunți cu o situație care conține și o latură negativă – un risc, o ispită, un conflict, un inamic – și pe moment ai fi tentat să te lași învins, copleșit de gravitatea problemei, dar nu aceasta e soluția!

Cheia e acțiunea, inițiativa, curajul de a lua problema în mână și a o rezolva de urgență, pentru că sigur ai ac de cojocul ei! Nu te lăsa deci copleșit de emoția negativă care vine odată cu acest impas – frică, dorință de răzbunare, depresie, înfrângere, griji – ci fă un pas în față și ia taurul de coare. Nu altul îți rezolvă ție problema, ci chiar tu, singur!

A te așeza de-a curmezișul acelui risc e cea mai bună cale de a-l învinge, deci nu fugi, nu te ascunde de situația neplăcută, oricât de frică ți-ar fi de ea. Mai bine i te opui cu fermitate și așa ai să depășești mult mai bine și mult mai repede impasul.

Soluția de a trece peste un impas nu e nici să-l ascunzi sub preș, nici să fugi de confruntare, ci curajul de a i-o spune în față, direct: bă, ce vrei de la mine?