NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Viața e făcută din suișuri și din coborâșuri, dar uneori nu poți aprecia lucrurile bune dacă nu dai piept și de cele mai puțin plăcute. Fii sigur că hopul cu care ai acum de a face e în beneficiul tău, la urma urmei, nu-l privi nici ca pe un ghinion, nici ca pe intervenția răutăcioasă a vreunui dușman, pentru că nu se află nimic necurat în spatele acestei situații.

E doar o altă probă de încercare pentru tine, pe care viața ți-o mai oferă din când în când anume pentru a arăta că știi ce să faci, că deții toate mijloacele necesare pentru a trece peste cu capul sus.

Nu te lăsa învins de depresie, de pesimism, ne abandon, de cine știe ce emoții negative care nu-și au rostul, pentru că nu e nici prima, nici ultima piedică de acest gen din viața ta. Înveți din ele, deci și acum e o lecție de învățat și de pus acolo, la bagajul de experiențe.