GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Rezistă ispitei de a apela la neadevăruri, mai ales dacă în joc e reputația ta, poziția ta socială, imaginea ta în ochii lumii. Dacă apelezi acum la tertipuri, adevărul va ieși foarte curând la suprafață și ar fi păcat să lași asemenea impresie.

Ești tentat să te fofilezi de la calea cea dreaptă, să spui lucruri fabuloase, dar neadevărate, să umfli putea tare un balon de iluzie, deci ai grijă până unde întinzi elasticul, că s-ar putea să plesnească și să fie foarte greu de reparat după aceea ce ai stricat într-un moment de fabulație.

Pe de altă parte, nu e exclus să iasă abia acum la iveală vechi minciuni, foste cuvinte aruncate aiurea în eter, promisiuni neonorate, relații trădate, să se descopere că nu ai urmat doar calea cea dreaptă, ci te-ai mai abătut de la lege, de la reguli, de la corectitudine.

Dacă poți, drege imediat busuiocul, înainte de a fi prea târziu să mai repari ceva! Ai un as în mânecă de care te poți folosi pentru a redresa balanța între rău și bine.