GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Prea le iei la bani mărunți pe toate, pentru că vrei să iasă toate perfect, ceri enorm de la tine, de la alții, de la orice, pentru că nu vrei să ridice nimeni din sprânceană la cel mai mic hop. Ceri totul, ceri mai mult decât perfectul, dar oare nu ceri totuși prea mult?

Perfecțiunea nici nu există și totuși tu faci orice ca să ajungi la ea. Dar oare tu ești perfect? Nu, și știi și tu asta, dar nu te poți abține să nu pretinzi de la restul lumii tot ce au mai bun. Chiar dacă ți s-ar oferi ceva perfect, tu tot vei spune: neah, se poate și mai bine de atât!

Dar ce-ar fi dacă alții s-ar purta la fel cu tine? Tu te-ai da peste cap să faci totul ca la carte, faci eforturi supraomenești, dai și cămașa de pe tine și când prezinți rodul muncii tale, vezi că încep care mai de care să critice și să-ți caute nod în papură. Oare cum ar fi? Deci nu ridica ștacheta prea sus!