GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

E enervant să vezi în ochii unora atâta suspiciune, neîncredere, frică, rigiditate, conservatorism, deși tu vii cu propuneri dintre cele mai bune. Dacă ai nenorocul de a atrage alături de tine doar persoane extrem de prudente, care nu au curaj să facă nimic în afara spațiului strâmt în care trăiesc, te cam lupți cu morile de vânt. Degeaba le arăți tu că există și alt mod de a privi lucrurile – mai lejer, mai pozitiv, mai optimist – când ei nu văd decât pericole, ca atare, dacă vrei o săptămână de succes, nu te baza pe nimeni, că n-ai cu cine!

Chiar dacă și tu ar trebui să abordezi unele situații cu mai multă precauție și cumpătare, ca să nu scapi de sub control unele aspecte, nu te poți abține să nu te comporți exact așa cum ți-e zodia: libertin, tonic, vesel, amuzant, fără a vedea doar probleme și grijii la tot pasul.

Tu ai o atitudine de om căruia totul îi merge bine, indiferent de piedici, și această atitudine te va ajuta în tot ce-ți propui. Tu nu începi nicio frază cu ”nu se poate”, ci dimpotrivă, spui ”ba da, se poate” și chiar așa se și întâmplă. Poți fi un exemplu de reușită și pentru cei care nu cred în succes.