NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Ca să depășești cu bine o problemă, ar fi nevoie să spui nu unui regim de viață, unei atitudini greșite, unei relații nocive. De exemplu să renunți la fumat, să te abții de la anumite alimente, să stai departe de o dorință nepotrivită… ceea ce pare greu în acest moment.

Ești sfătuit că așa ar fi cel mai bine, dar tu parcă ai rezerve, îți pui tot felul de întrebări cu privire la deciziile pe care trebuie să le iei. Vindecarea ta depinde de această decizie – de a spune nu acelei tentații – și când e vorba de vindecare, te poți gândi la orice fel de vindecare: a corpului, a sufletului, a minții, a unor probleme cu care te confrunți, a unor relații care scârțâie.

Capacitatea ta de a nu te băga singur în gura lupului te va ajuta să depășești cu brio momentul acesta dificil, deci învață să spui nu acelor lucruri care știi și tu singur că nu-ți fac bine. Greu e primul pas, pe urmă te vei obișnui cu alegerea făcută!