GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni


SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Ai lăsat unele lucruri să se miște în voie, fără control, și nu au dus acolo unde trebuia. Descoperi acum că hazardul, în unele situații, nu e cea mai bună soluție. Mult mai bine ar fi fost să ai o strategie bine pusă la punct, un control mai strict asupra lucrurilor, pentru că libertatea deplină nu a dus în cea mai eficientă direcție.

Acum îți bați capul să repari ce s-a stricat și regreți că nu ai intervenit mai devreme, pentru că s-ar fi putut face ceva dacă nu ai fi amânat atât de mult acțiunea.

Îți faci griji peste griji, dar această preocupare crescută e de fapt salvatoare: cu cât te preocupă mai mult problema, cu atât mai repede îi vei găsi rezolvarea, deci nu mai amâna: ia taurul de coarne, analizează atent, stai o noapte – două cu picioarele într-un lighean cu apă rece, confruntă-te cu fisura, cu eroarea, cu eșecul ce a declanșat haosul de acum și ia imediat măsurile necesare, măcar în ceasul al doisprezecelea. Se poate redresa situația dacă te ocupi de ea de urgență și n-o mai lași în voia sorții.