GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Gemenilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Jupiter stă în zona căsniciei tot anul. Asta e de bine, și mai puțin bine, depinde… Pentru că Jupiter cere mult de la tine. El îți poate aduce suficient de multe ocazii bune  ori de a repara căsnicia, în caz că trecea prin momente mai dificile, ori de a o activa, dinamiza, amplifica într-un sens mai bun, ori… exact invers, de a te elibera de ceva ce nu mai avea șanse să se schimbe în bine. Jupiter poate aduce și divorțuri, nu neapărat momente superbe în doi, dar un divorț poate însemna eliberare, pentru ca, după el, să descoperi că lumea e mult mai largă și mai ofertantă. Ai grijă în ce investești anul acesta imensa energie reformatoare a lui Jupiter!

Există și câteva momente superbe – în ianuarie, și încă o dată în octombrie – când Jupiter și Venus, cele două planete benefice –  se vor întâlni exact în zona căsniciei –  eveniment ce nu s-a mai produs de vreo 12 ani și, culmea!, se întâmplă de două ori anul acesta! – și de care poți profita din plin. Poate fi momentul unei decizii de căsătorie sau, dacă ești deja căsătorit, alt gen de decizie cu impact major asupra întregului destin, deci ai grijă ce alegi! Cum ești într-o perioadă în care cam crezi că tot ce zboară se mănâncă – idealist și visător, ce mai? – nu e exclus să vezi lucrurile dintr-un unghi deformat și în căsnicie, adică să ți se pară totul mai bun și mai frumos decât este.

Jupiter și Neptun vor forma, multă vreme, un careu, deloc un aspect simplu pentru cei căsătoriți, deci nu spera ce nu poți primi, nu promite ce nu poți oferi, nu-ți asuma angajamente de care nu te poți ține. Și aici se poate infiltra iluzia și amăgirea, mici inamici ai anului, și ori tu rămâi cu buza umflată – scuzați limbajul! – ori partenerul rămâne cu ochii în soare. E cam același lucru, nu?

În iunie-iulie Venus trece prin zodia ta și îți animă sufletul, dar la fel de bine sună și perioada trecerii lui Venus prin Balanță, în septembrie-octombrie, când inima ta se va umple de iubire.

Bucură-te, totuși, de auspiciile bune pe care Jupiter ți se le aduce în cuplu, dar nu sări calul, nu exagera, nu abuza de nimic, nu umfla balonul, fă totul după principiul nici prea-prea, nici foarte-foarte! Cumpătarea ajută și în iubire, deci nu ridica ștacheta mai sus decât se poate. Riști să ceri enorm de la partener iar el chiar să nu poată fi așa cum dorești, ceea ce vai, poate genera decepție…

Jupiter e totuși un aliat bun pentru a te căsători – Marte s-ar putea să-ți cam aprindă călcâiele în prima parte a anului – dar cum nu există perioade perfecte, din punct de vedere astral, da, poate ai de gând să te căsătorești, dar nu pleca la drum cu așteptări imposibile! Acesta e riscul: prea sus, prea mult, prea de tot!