GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generalăHoroscop 2019

Zodia Gemenilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Nu s-ar zice că zodiile de aer sunt în centrul atenției, în 2019, de vreme ce nicio planetă majoră nu traversează vreuna din aceste zodii. E gol în Balanță, e gol în Gemeni, e gol în Vărsător, deci e liniște, ce mai?

Liniște, spuneam? Ei, nu chiar, pentru că nu uita că, în cazul tău, Jupiter se află în zodia diametral opusă aproape tot anul, și Jupiter n-a mai format opoziții cu Soarele tău de vreo 12 ani de zile! Ce înseamnă opoziție? Că multe ți se cam opun, se cam așează de-a curmezișul, împotriva voinței tale, multe merg cam pe dos, dar nu pentru a-ți face ție în ciudă cu orice preț, ci pentru a te scoate din rutină, a te scoate din banal, a te ajuta să iei un pic frâiele vieții tale și să faci schimbările care se cer făcute de ceva vreme.

Intrarea lui Uranus în Taur poate fi benefică – ce-i drept, va sta aici vreo 7 ani, deci nu resimți efectele lui chiar din prima – dar poate fi un aliat bun care-ți inspiră cele mai bune schimbări necesare. Primești, pe calea intuiției, cele mai practice soluții, cele mai constructive idei, deci nu le lăsa acolo, în minte, să zacă nefolosite, ci, dacă tot vin idei bune pe bandă rulantă, pune-le la treabă!

Neptun va forma și anul acesta careuri cu Soarele unor Gemeni – cei născuți în decanul 2 – care se vor simți cam derutați, orbecăiesc încă prin ceață, fără direcție, simt că vor să facă ceva, dar nu prea știu ce, fug după himere, alimentează vise imposibile… Nu înseamnă că visele tale rămân doar vise, ci doar ți se cere ceva mai mult efort pentru a le materializa, iar efortul cere realism și claritate.

Luna Neagră în Vărsător, până în mai, s-ar putea să amplifice această stare de visare dusă la extrem, deci ai grijă ce planuri faci, pe ce te bazezi, spre ce himere alergi, pentru că există și riscul unor decepții pentru că nu-ți stabilești cele mai clare obiective sau te cam amăgești singur. Ai mare grijă ce speri, pentru că nu toate aspirațiile tale sunt și tangibile, realizabile, posibile. Unele sunt prea de tot ca să devină vreodată realitate. Saturn și Pluto îți vor transmite și ele, pe căi subtile, care sunt acele sensuri imposibil de atins, dar dacă te vei încăpățâna și vei insista să le atingi, nu va fi decât pierdere de timp, de energie și de resurse. Ca atare deschide bine ochii și urechile, aici pe pământ, și canalele de comunicare cu divinitatea!