GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Gemenilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Cariera poate fi unul din acele planuri mult umflate de visare și imaginație. Speri poate mai mult decât poți atinge. Asta nu înseamnă că nu trebuie să visezi, să faci planuri mai departe. Ba da, dar ține cont de cei care încearcă să te mai tragă de mânecă. Uneori, dacă cineva îți spune nu, s-ar putea să fie cel mai bun sfat pe care ți-l poate da, deci n-are nimic cu tine, nu ți-e dușman, așa cum ai crede. Un refuz de fapt poate fi spre binele tău! Nu te ajută cu nimic să-ți alimenteze visele imposibile, ci mai degrabă ție de folos să-ți descrie viitorul exact așa cum e, cu bune, cu rele, ca să te tragă înapoi cu picioarele pe pământ.

În luna mai, Luna Neagră va intra în zona carierei… Hm, deloc promițător, căci acele vise imense pe care le-ai tot umflat, s-ar putea să explodeze la un moment dat, și ce rămâne după explozie? Căderea de sus, adevărul dur, crunta realitate… Nu te avânta spre vise pe care și tu simți că nu le poți atinge.

Tu poți multe, se știe asta, dar anul acesta planează iluzia și amăgirea peste tine și riști să fugi spre ceva ce nu e pentru tine, doar ți se pare că ai nevoie musai de acel lucru, pentru că, dacă te vei apropia de el, s-ar putea să descoperi iluzia.

Bani s-ar putea să vină, dar nu curg. Doar pică! Pentru că Saturn și Pluto te îndeamnă în continuare la economie, la restricții, la moderație, la prudență, la muncă, deci nu te aventura nici aici în planuri mărețe. Da, cel mai mare inamic al tău, anul acesta, e visul. Visul acela păgubos, în care investești toate resursele, fără să-ți dai seama că nu e posibil. Crezi în basme, în utopii, în povești mult prea frumoase ca să fie adevărate, în promisiuni deșarte, dar, într-o zi, realitatea tot dă buzna peste tine și spune: alo, trezește-te! Abia spre final de an s-ar putea să începi să vezi iar orizontul clar, pentru că, până atunci, trăiești ca-n ceață, imaginându-ți în fel și chip realitatea… așa cum ai dori-o tu.

Că imaginația are și ea, rolul ei, este adevărat, fără ea nu ai inventa atâtea sensuri noi în viață, dar anul acesta e posibil ca Luna Neagră, cot la cot cu Neptun – întâlnire unică în viață! – să zdruncine castele de nisip ale multor Gemeni, dar nu spre nefericirea lor, ci exact invers: e o mână divină acolo care îi aduce pe calea corectă, alungând norii de peste lumea lor.