GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Nu poți fi de acord cu toată lumea, oricât de tolerant sau de amabil ai fi, ci mai trebuie să spui și nu, când trebuie. Unii îți cer să te comporți într-un anumit fel sau așteaptă de la tine să gândești ca ei, să acționezi ca ei, or nu poți fi pe aceeași lungime de undă, ci te mai și împotrivești la propunerile lor.

Poate că ei au coalizat și vâslesc aparent în aceeași direcție și cu aceleași scopuri și numai tu ești Gică Contra, dar e mai bine să rămâi ferm pe poziția ta, chiar și singur împotriva tuturor, dacă simți că ceva nu e în regulă la opinia generală. Într-o zi, din opoziție se poate naște soluția, deci dacă tu simți nevoia să spui nu, ține-o pe a ta!Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Unii îți tot cer să ai încredere în ei și, deși ești o fire cam suspicioasă de felul tău, care nu se aruncă spre ceva nou fără să analizeze situația pe toate părțile, de data aceasta parcă ceva îți spune să lași analizele pentru altădată și să accepți soluțiile pe care ți se dau pe tavă, oferindu-le în schimb toată încrederea ta.

Deși te-ai mai fript și altădată având încredere în cine nu trebuie, acum zici fie ce-o fi și te lași ghidat de cel de lângă tine. Habar n-ai unde te duce, ce face, ce gânduri are, dar deocamdată lași conducerea doar în mâinile lui. Mai rar asemenea dovadă de încredere, e un adevărat exercițiu de încredere pentru tine, ca și cum te-ai arunca în apă fără colac, cu credința că e cineva acolo să te ajute. Urmează-l pe cel care vrea să-ți arate calea, nu te teme!


CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...


Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!