GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru FECIOARA


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA FECIOAREI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Ești un adevărat scamator care învârte resursele pe care le are la îndemnă și-i ies toate de minune. De fapt ai la dispoziție două resusre cheie care duc la succes.

O inepuizabilă creativitate care naște noi și noi idei pe care le poți pune la treabă, dar și un dram, de noroc, ce-ți oferă o sumedenie de variante pe care le-ai putea încerca. Dacă ai avea o singură cale de mers, și creativitatea ta ar fi limitată, dar așa, cu atâtea posibilități în meniu, e normal să-ți vină ideile pe bandă rulantă. Dacă te implici în acțiuni colective, echipa ta de colegi va fi încântată de ceea ce faci iar laudele nu vor întârzia să apară.

Împărtășește tot ceea ce știi și cu ceilalți, mai ales pe 12-13 iunie, când soluțiile oferite de tine ar rezolva orice problemă.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Ești în fața unei situații care te ia, cumva, prin surprindere și nu știi cum să reacționezi. Pe de o parte sună bine, te-ai avânta cu încredere spre noua provocare, dar ceva te reține. Latura ta puternic rațională te mai trage de mânecă, nu te lasă să te arunci în necunoscut fără măsuri de precauție, dar lucrurile evoluează acum într-un ritm mult prea alert ca să mai stai pe gânduri.

Probabil e nevoie de reacții rapide, prompte, fără timp de analiză, așa cum ți-ar plăcea ție, deci, oricât ai dori un răgaz de gândire, nu are cine să ți-l ofere. Trebuie să dai un răspuns imediat, dar ai încredere că va fi decizia cea mai bună. Chiar dacă trebuie să-ți mai calci și pe mândrie, pe principii și pe orgoliu ca să dai acel răspuns, vei vedea, curând, că așa e cel mai bine.

Nu te teme de decizia ta, chiar dacă mai ai și rezerve și chiar dacă pare, pe moment, împotriva voinței tale.Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu