GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Deși săptămâna conține o oarecare doză de risc, de data aceasta ești împins de la spate de un elan îndrăzneț – de-a dreptul ciudat pentru o fire conservatoare și prudentă ca tine – dar nu te poți abține să nu te implici, chiar dacă știi că nu e tocmai simplu ceea ce vrei să faci.

Consideri că riscul trebuie înfruntat, că pericolele trebuie privite direct în ochi pentru a învăța cum să le gestionezi, ca atare bine faci că nu fugi de probleme, ci te înfigi bine în fața lor arătându-le că nu te temi și ești pregătit de orice. Știi că ai un inamic, dar, în loc să fugi să te ascunzi, tu rămâi în calea furtunii să-i arăți că nu te poate înfrânge.

Și chiar așa va fi, căci pe 8 intri într-o perioadă în care numai curajul de a înfrunta pericolul îl poate alunga din calea ta!

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

A sosit timpul unei direcții noi de mers. Ai tot amânat momentul, mereu spuneai ba că nu e momentul, ba că nu ești pregătit, ba că nu știi ce trebuie să faci, dar acum te simți împins de la spate de ceva care nu te mai lasă să tergiversezi lucrurile. Auzi din ce în ce mai sonor în jurul tău: acum!, și te lași influențat de scânteia care aprinde fitilul. Știai că va veni acest moment, erai convins că e doar o chestiune de zile până acolo, iar acum a venit și momentul acela presimțit, programat, anunțat cândva.

Timpul are o conotație aparte săptămâna aceasta, simți că trece cu un rost, că nu te mai lasă să-l risipești, că trebuie să-l valorifici mai bine, deci da, acum e momentul! Gândește-te la noul sens la care visezi de atâta vreme și dă-i startul fără să mai amâni! Poate nu știi încă foarte clar ce te așteaptă, dar urmările se vor arăta pe parcurs.

Pe 18 august ai putea vedea deja că se clarifică orizontul și știi ceva mai bine încotro te îndrepți, chiar dacă n-ai ajuns încă la destinație.Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!