GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fii alături de cei care suferă, de cei care nu au ceea ce ai tu, ridică-le, cum poți, moralul și oferă-le ceva din puținul tău, pentru că știi cât de important e să fie cineva alături de tine la greu. Ești foarte apropiat de cei în nevoi, de săraci, de bolnavi, de bătrâni, de cei care au o lacrimă pe obraz, iar tu reușești cumva să-i faci să se simtă mai bine, chiar și pentru o clipă.

Ajunge să le fii acolo ca suport, ca umăr pe care să plângă, ca ureche care să-i asculte, pentru că nu e nevoie de gesturi materiale pentru a alina durerea cuiva. Ajunge ca ei să știe că cineva îi înțelege cu sufletul, iar prezența ta îi va ajuta să treacă peste toate. Ești atât de empatic pentru că și tu ai trecut prin situații similare cândva, și tare ai fi vrut să fie cineva alături să te susțină.

NU, nu exagera cu munca, ești predispus spre abuzuri care nu fac altceva decât să te lase fără puteri. Tot ce faci în exces – cheltuieli, muncă, mâncare, griji – lasă urme, deci trebuie să păstrezi o măsură în toate, ca nu cumva să sari calul.

Nu te epuiza fără rost, nu consuma resurse mai mult decât e cazul, deci, când te apuci de o treabă, calculează-ți bine forțele după principiul: nici prea – prea nici foarte – foarte! Orice abuz, lipsa de cumpătare, te poate lăsa fără resurse când ți-e lumea mai dragă…