GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Ai deplină încredere în forțele tale, în valoarea ta, în cel care ești și asta te ajută să te remarci mult mai ușor, oriunde te-ai duce și orice ai face. Lasă modestia la o parte, dă din coate, bate-te cu pu,nul în piept, scoate diplomele și meritele de la sertar, vorbește despre tine, fă un pas în față și arată lumii că ai un as în mânecă de care te vei folosi ori de câte ori ai ocazia.

In pana de idei pentru cadouri? Vino aici!

Ai șansa de a ieși primul din orice gen de măsurare de forțe, pentru că tu ești cel ales, cel mai bun, cel mai potrivit pentru acea provocare dedicată ție.

Dacă participi la un fel de competiție, lumea are mari așteptări de la tine, vrea ca tu să obții victoria, și pentru că ceilalți aruncă pe umerii tăi asemenea responsabilitate, faci tot ce-ți stă în putință – ba chiar și ce nu-ți stă în putință – să fii primul, așa cum vor toți.

Inspiratie de sezon

Dacă treci printr-o situație din care tu trebuie să fii învingătorul – un concurs, o competiție, o bătălie de idei – fii sigur că tu ești cel mai bun și poți obține primul loc, dar cu singura condiție să intri în luptă fără frică , ci cu maximă încredere că poți, că știi, că meriți victoria!