NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii FECIOARA


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Nici ție nu-ți vine a crede cum se deschide în fața ta un capitol pe câteva săptămâni, luni – poate chiar ani – distanță de acum încolo, iar tu ești managerul acestei acțiuni. De tine depinde cum gestionezi situația, tu ești strategul, organizatorul, administratorul de succes al tuturor resurselor de care dispui.

Nu trebuie să te grăbești, e o acțiune ce se va desfășura multă vreme de acum înainte, de aceea trebuie să ai grijă cât, ce, cum și când investești, ca nu cumva să pui toate resursele în coș din prima etapă. E o acțiune cu 3 etape diferite și acum ești abia la primii pași, dar ai un talent aparte de a aranja totul exact acolo cum trebuie și cât trebuie, pentru a nu rămâne nici fără bani, nici fără timp, nici fără energie, nici fără motivație mai târziu.

Important e să torni puțin câte puțin benzină în rezervor, pentru că e o acțiune de cursă lungă în care mereu va trebui să pompezi combustibil. Chiar dacă acum ești la prima etapă, nu înseamnă că știi deja cum se va termina totul. E un bulgăre de zăpadă, care mai acumulează putere pe parcurs, deci acum important e să iei startul conștient că roadele sunt încă departe.