GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Nu-ți place felul cum se comportă unii cu tine: te critică, te atacă, sunt mereu împotriva ta, ceea ce te pune pe gânduri. În primul rând, te întristează faptul că nu îi poți convinge că ai dreptate sau că intențiile tale sunt pozitive. În al doilea rând, te supără faptul că au uitat de amabilitate, de diplomație, de politețe și apelează la vorbe agresive.

Te poți aștepta, așadar, la o serie de conflicte, dispute, certuri, tensiuni, neînțelegeri, animozități în relația cu ceilalți, ceea ce te va răni profund. Ești poate mai sensibil și orice atac verbal lasă urme asupra psihicului tău, poate chiar mai mult decât ar merita. În loc să întorci armele cu o contra-ofensivă dură, te retragi în banca ta și îți asumi, pe nedrept, vinile pe care aceștia ți le aruncă în spate.

Nu lăsa tristețea, pesimismul sau depresia să pună stăpânire pe tine, dacă nu te simți cu nimic cu musca pe căciulă. Ia-i așa cum sunt: nervoși, răutăcioși, recalcitranți, dar… nu pune la suflet atitudinea lor.