GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Viata e o continua scoala la care inveti permanent. Dar vin momente in care iti dai seama ca, pe ici, pe colo, ai cam lipsit la unele cursuri.

Ceva te cheama inapoi spre o lectie de demult pe care ori ai uitat-o, ori nu ti-ai asumat-o eficient. Intoarce-te de unde ai plecat, fa un ocl inapoi, mai trece odata in revista toata materia acumulata ca sa descoperi ce ai scapat din vedere. Poate acum ai sansa de a intelege mai bine lucrurile la o problema de demult, pentru ca intre timp ai mai adunat ceva experienta si ai alte resurse la indemana pentru a intelege pe ce nivel te afli.

Trecutul te cheama inapoi, dar nu numai pentru a repara greseli, ci si pentru a retrai emotii intense care au inca influenta asupra ta. Nu le-ai uitat, iar acum, scoase din nou la lumina, observi cata greutate au!