GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Ești în fața unei situații care te ia, cumva, prin surprindere și nu știi cum să reacționezi. Pe de o parte sună bine, te-ai avânta cu încredere spre noua provocare, dar ceva te reține. Latura ta puternic rațională te mai trage de mânecă, nu te lasă să te arunci în necunoscut fără măsuri de precauție, dar lucrurile evoluează acum într-un ritm mult prea alert ca să mai stai pe gânduri.

Probabil e nevoie de reacții rapide, prompte, fără timp de analiză, așa cum ți-ar plăcea ție, deci, oricât ai dori un răgaz de gândire, nu are cine să ți-l ofere. Trebuie să dai un răspuns imediat, dar ai încredere că va fi decizia cea mai bună. Chiar dacă trebuie să-ți mai calci și pe mândrie, pe principii și pe orgoliu ca să dai acel răspuns, vei vedea, curând, că așa e cel mai bine.

Nu te teme de decizia ta, chiar dacă mai ai și rezerve și chiar dacă pare, pe moment, împotriva voinței tale.