GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019
SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Iubirea cere multe de la tine: răbdare, timp, toleranță, efort, ca într-o construcție lentă, pas cu pas. Dacă te-ai grăbi, poate nici nu te-ai bucura pe deplin de fiecare etapă pe care relația trebuie să o parcurgă, de aceea e bine să faci pași mici în amor. Ca pe vremuri, e nevoie de acea curte pe care trebuie s-o faci înainte de a cuceri inima cuiva.

Oricum nici nu ești adeptul cuceririlor rapide, nici a relațiilor legate peste noapte, ca atare simți că de data aceasta timpul lucrează în avantajul tău și al relației la care îți aduci serios contribuția. Ai convingerea că te îndrepți într-o direcție bună și arăți, prin angajamente cât se poate de clare, că ești pregătit pentru acest drum lung.

Bucură-te deci de timpul petrecut împreună pe parcurs, de felul în care se iubirea se înfiripă între voi, pentru că orice încercare de a ajunge prea repede la un alt nivel nu ar fi deloc în beneficiul unei relații solide și de viitor. S-ar stinge repede magia, ar arde repede combustibilul și apoi ce va rămâne?