GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

Ești un adevărat scamator care învârte resursele pe care le are la îndemnă și-i ies toate de minune. De fapt ai la dispoziție două resusre cheie care duc la succes.

O inepuizabilă creativitate care naște noi și noi idei pe care le poți pune la treabă, dar și un dram, de noroc, ce-ți oferă o sumedenie de variante pe care le-ai putea încerca. Dacă ai avea o singură cale de mers, și creativitatea ta ar fi limitată, dar așa, cu atâtea posibilități în meniu, e normal să-ți vină ideile pe bandă rulantă. Dacă te implici în acțiuni colective, echipa ta de colegi va fi încântată de ceea ce faci iar laudele nu vor întârzia să apară.

Împărtășește tot ceea ce știi și cu ceilalți, mai ales pe 12-13 iunie, când soluțiile oferite de tine ar rezolva orice problemă.