NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Te simți total debusolat și nu știi încotro s-o iei, pentru că ești în fața unei alegeri dificile și ambele direcții par la fel de tentante. Pe care s-o alegi? E greu de spus, pentru că și una și alta au ceva de oferit, ca atare va trebui să stai și să analizezi foarte atent argumentele pro și contra și dintr-un unghi, și dintr-altul, pentru a fi sigur că nu ai ales doar cu inima.

Vei primi ghidare, nu te teme, și cel mai bun sfat va veni acum de la persoane dragi care te vor completa de minune. Ajunge doar să spui că nu știi ce să faci iar sfaturile venite vor întregi de minune imaginea incompletă pe care ți-ai format-o deja.

Nu ai de unde să le știi pe toate, da, tocmai de aceea trebuie să ai curajul să ceri ajutor de la alții. Să nu te mire că refrenul acestei săptămâni va fi: sună un prieten!