GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Deși ar trebui să se înțeleagă toată lumea bine, de dragul sărbătorilor, tot se mai ivesc, pe ici, pe colo, motive de iritare. Măcar în trafic sau la găsirea unui loc de parcare la ultimele cumpărături, deci fii sigur că nu se lasă atât de ușor liniștea peste toate.

Mai ales începutul de săptămână te transformă într-un pachet de nervi, și chiar dacă faci eforturi mari să te abții, să nu scapi vreo vorbă severă, tot îți sare și ție țandăra la un moment dat.

Pe de altă parte, există un imbold interior care nu te lasă în pace, oricât ți-ai propune tu să stai deoparte, ceva ce te împinge la acțiune, la decizie, la a face un pas înainte. Deși îți spui că un final de an nu e momentul cel mai potrivit pentru a lua startul, parcă nu poți sta pe loc, ci simți nevoia să faci o schimbare chiar acum.