GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Tu taci și faci, nu trebuie să faci prea mult tam tam pe marginea planurilor tale, pentru că nu ești de părere că ai avea mai mult sonor dacă ai vorbi întruna despre ceea ce intenționezi să faci. La tine faptele contează, nu vorbele, de aceea unii își vor pune întrebări despre ce o fi în mintea ta, ce vrei să faci, pe ce te bazezi.

Există o vorbă: tăcerea de a aur, iar tu te vei folosi de dreptul la tăcere ori de câte ori vei avea ocazia, pentru că nu-i suporți, cel puțin săptămâna aceasta, pe cei care vorbesc prea mult și nu fac nimic practic.

Dă-i afară din lumea ta pe cei care te țin de vorbă, pentru că ei îți distrag atenția. Concentrează-te serios la ce ai de făcut fără să dai raportul permanent cu privire la etapele proiectelor tale, pentru că roadele vor începe să se vadă și ele vor vorbi de la sine.