NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii FECIOARA
SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Nimeni nu te întrece în creativitate, săptămâna aceasta! Ești un maestru în orice activitate în care acest atu este pus la treabă. Mulți ar avea de învățat de la tine, pentru că tot ce iese acum din mintea ra sau din mâinile tale e de valoare!

Dacă ești lăsat să te folosești în voie de spiritul tău creator, ai avea parte de rezultate extraordinare, pentru că e clar că, la asemenea bagaj de energie creatoare, a fi nevoit să te supui regulilor, a fi obligat să faci doar cum ți se spune sau a fi ținut din scurt nu te-ar ajuta deloc. Nu dai randament în chestiuni în care există norme, legi, regulamente, interdicții, ci doar acolo unde spiritul tău, mintea ta, imaginația ta pot să zburde libere.

Poți da naștere acum unui proiect, unui produs, unui succes de toată frumusețea, pentru că reușești să-ți canalizezi imensa creativitate într-o singură direcție. Meriți laude pentru ceea ce ai creat, deci fii mândru de tine și vorbește despre realizările tale. Un succes naște pe altul, deci totul e să faci un prim pas, pentru că după aceea vin toate, unul după altul.


Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria