GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Deși nu ești genul de om care iubește schimbările bruște, de data aceasta trebuie să fii pe fază și să accepți noul din mers. Nu ai timp de reacție, nu ți se oferă niciun răgaz de analiză și gândire, așa cum poate ți-ai dori, ci trebuie să fii extrem de rapid. Să iei decizii imediat, să alegi la prima vedere, pentru că orice amânare te-ar putea face să pierzi momentul.

O situație bombă pică în calea ta pe neașteptate și, deși pe moment te destabilizează, poate te și sperie un pic, reușești să-ți aduni repede forțele și să schimbi macazul fără să mai stai pe gânduri. Cu cât ești mai iute în reacții, cu cât mai spontan și mai prompt ești în fața noului, cu atât șansele de succes sunt mai mari.

Nu amâna, nu tergiversa, nu lăsa pe altădată, pentru că s-ar putea să fie o șansă de moment, care doar acum ți se oferă. Săptămâna viitoare ar putea fi deja prea târziu!