NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Iubirea nu e întotdeauna o carte deschisă în care știi deja ce va urma în capitolul următor. De data aceasta partenerul se comportă ciudat, e cam rezervat, cam tăcut, nu știi nici ce gândește, nici ce intenții are, poate nici ce simte.

Iubirea e un mare semn de întrebare pentru tine și e normal să calci ca pe ouă, ca să nu strici ceva. Ți-e frică să nu rănești pe cel drag cu vreo întrebare indiscretă, să nu cumva să generezi scenarii fanteziste care nu corespund realității, dar nici cel drag nu prea știe să-ți ofere ce ai avea tu nevoie de la el, încât iubirea e motiv de suspiciune.

Încearcă să-l înțelegi pe cel drag, poate are și el toanele lui sau problemele lui cu care nu vrea să te împovăreze pe tine, și fiți alături necondiționat, fără atâtea întrebări! Dubiile nu fac bine nimănui și o săptămână de tăcere și distanță poate nu strică.