GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Ție îți plac lucrurile clădite lent, cu cap, fără grabă, ca atare acțiunea la care ești invitat să participi te îndeamnă la o strategie bine gândită pe teren lung. Ești conștient că, dacă te-ai aventura așa, la primul impuls, fără un program bine conturat, fără o listă de priorități, fără niște reguli foarte bine stabilite, ai da greș, pentru că, cel puțin acum, nu dai randament în acele activități în care ți se cere promptitudine, decizii și reacții imediat, acțiuni rapide.

Dacă ai timp la dispoziție, vei crea o strategie pe săptămâni sau luni înainte, care va evolua bine și clar, deci nu te băga în afaceri care te zoresc, care îți cer decizii pe loc, care au termen de predare… mâine, că nu vor ieși prea bine.

Cu cât e mai departe termenul de livrare, cu atât mai bine le vei rezolva pe toate, deci, dacă vrei succes, stabilește-ți obiective pentru… finalul de an sau pentru anul viitor. Viitorul mai îndepărtat e cel care are mai multe de oferit, nu săptămâna următoare sau luna viitoare, deci acolo stabilește-ți tu termenul limită: departe!