GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Te mustră conștiința și ți-e puțin frică să spui ceea ce te frământă, ca nu cumva să generezi critici în jurul tău. Deși știi că ai merita, pe ici, pe colo, și câte o muștruluială (ceva de genul: da, n-am fost cuminte anul ăsta!), totodată fugi de confruntarea cu realitatea și preferi să dispari din fața celor care, eventual, ar avea ceva de spus împotriva ta.

Dacă tot știi că ai greșit cu ceva, că ai o muscă pe căciulă, fă acum tot ce-ți stă în putință pentru a repara. Se poate, și fă-o repede, pentru că oricum nu vei scăpa de judecată. Mai devreme sau mai târziu, tot se va trezi cineva să-ți arate unde ai greșit și să înceapă cu povețele și sfaturile de sus.

Privește-te ca într-o oglindă și ia măsuri, pentru că o schimbare de atitudine, chiar acum, ar redresa corabia! Ești în fața unei decizii de milioane, care te va readuce pe linia corectă, dar primul pas e să recunoști că ai comis-o și apoi să treci la fapte, înainte de a veni altul să-ți spună: hm, nu e bine așa!