NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Unii îți tot cer să ai încredere în ei și, deși ești o fire cam suspicioasă de felul tău, care nu se aruncă spre ceva nou fără să analizeze situația pe toate părțile, de data aceasta parcă ceva îți spune să lași analizele pentru altădată și să accepți soluțiile pe care ți se dau pe tavă, oferindu-le în schimb toată încrederea ta.

Deși te-ai mai fript și altădată având încredere în cine nu trebuie, acum zici fie ce-o fi și te lași ghidat de cel de lângă tine. Habar n-ai unde te duce, ce face, ce gânduri are, dar deocamdată lași conducerea doar în mâinile lui.

Mai rar asemenea dovadă de încredere, e un adevărat exercițiu de încredere pentru tine, ca și cum te-ai arunca în apă fără colac, cu credința că e cineva acolo să te ajute. Urmează-l pe cel care vrea să-ți arate calea, nu te teme!