GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, ești persoana cea mai potrivită pentru marile provocări ale acestei săptămâni, deci lasă modestia deoparte și arată tuturor de ce ești în stare. Apare șansa ta de afirmare, ocazia perfectă de a ieși în evidență și de a atrage atenția asupra ta, de a ieși numărul unu dintr-o confruntare de forțe sau într-un concurs de împrejurări, deci hai, fă un pas în față și lasă-i pe ceilalți să vadă ce grozav ești. Nu e momentul să stai cuminte în banca ta și să aștepți să te descopere alții, ci dimpotrivă, acum e momentul perfect pentru a da din coate, pentru a te lăuda singur, pentru a spune eu pot, eu știu, pentru că ai resurse infinite pentru țelurile tale.

Ai toate motivele să fii mândru de tine pentru că atitudinea de învingător te ajută să fii remarcat cu alți ochi, deci nu sta în umbră. Spune cu încredere că tu ești cel mai bun, cel mai pregătit, cel mai informat și avântă-te trup și suflet în cursa spre succes. Poți ajunge primul la linia de finish!

NU lăsa însă lucrurile la voia întâmplării, fără direcție! Aici e nevoie de o bună organizare, de programare detaliată, de planificare exactă, iar tu ești genul de om care le face pe toate ca la carte, etapizat, strategic, pas cu pas. Dacă ai lăsa lucrurile să curgă așa cum vor ele, fără control, ai pierde vremea pe căi lăturalnice, or tu deții cheia pentru succes și ea constă în rigoare.

Știi exact ce trebuie făcut, când trebuie intervenit, încotro să duci lucrurile, deci nu e o chestiune de hazard aici. Nu te duce curentul la succes, ci conduci chiar tu corabia spre destinația finală.


AMETIST