GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Timpul le rezolvă pe toate. Timpul le clădește pe toate. Timpul le vindecă pe toate. Timpul te învață tot ce e mai bine pentru tine, ca atare prețuiește mai mult timpul pe care îl ai la dispoziție.

Nu-l risipi, nu-l lăsa să se scurgă fără rost, nu-l pierde pe lucruri neimportante! Învață să mai închizi robinetul de ore pierdute în van pentru activități inutile, învață să folosești orele de care dispui pentru a construi ceva durabil, demn de laudă și mândrie.

Practic, investești timp acum în timpul tău de mâine, deci, indiferent de vârsta pe care o ai, vei descoperi că fiecare minut liber care se ivește în program poate fi mult mai bine valorificat făcând lucruri cu adevărat importante pentru tine. Nu-l irosi pe telefon, nu-l irosi la televizor, nu-l irosi la bârfe sau orice alte activități neproductive, ci direcționează-le cumva spre ceva mult mai bun pentru tine. Cinci minute în plus de somn sau de mers pe jos, o oră de lectură sau jucându-te cu copiii. Lasă că știi tu mai bine spre ce poți canaliza acest timp prețios, deci fă-o!