GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Ești în miezul unui proces de transformare care va avea efecte excelente, deci merită să duci mai departe ceea ce ai început. Fii deschis la noi și noi propuneri care apar din toate părțile, convins că tot ce ți se spune să faci este spre binele tău. Ai în preajma ta oameni care te îndrăgesc, care țin la tine, care îți vor binele, deci merită să ții cont de ceea ce au aceștia de zis. Fie că sunt sfaturi, fie că sunt stimulente, primește-le cu inima deschisă!

Inclusiv iubirea e în plină schimbare, vezi cu ochii tăi semne noi de la persoana dragă, și acest lucru îți confirmă ție că ești pe drumul cel bun spre o relație de succes. Fii la fel de generos în semne de iubire – mai ales că e și Valentine pe acolo – pentru că aceste semne de afecțiune vor schimba major povestea ta de dragoste. În bine, desigur! Cu cât dăruiești mai mult, cu atât iubirea te transformă într-un om mai bun și mai fericit!