GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara

SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

Ai ambiții uriașe și nu te lași până nu le atingi exact așa cum le dorești. Se știe că ești un perfecționist și nu închei niciun proiect până nu treci prin el de o sută de ori, până nu faci și refaci totul ireproșabil, iar succesul nu poate fi decât al tău la asemenea atitudine!

Laudele vin spre tine din toate părțile, dar, pentru că ești atât de perfecționist, s-ar putea ca exact tu să fii cel mai nemulțumit de tine și să spui, chiar și când toată lumea te aplaudă în extaz: țțț, se putea și mai bine.

Nu exagera totuși, dacă ai atins un nivel demn de laudă, și bucură-te de succes cu recunoștință. Dacă începi să cauți nod în papură chiar și la ceva atât de frumos, e foarte posibil să și găsești mici defecte, deci de data aceasta ia-te după cei care spun că ceea ce ai făcut e super! Chiar e, ai dat ce ai avut mai bun de tine, ducând totul cu brio la îndeplinire!