GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA* Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 10-16 decembrie 2018

Fii extrem de atent dacă pleci la drum, pentru că nici nu știi cum se schimbă toate pe nepusă masă. Deși pleci cu un anumit scop în gând, pe parcurs situația se modifică, ceea ce e enervant pentru o fire organizată și metodică, așa cum ești tu.

E ca și cum tu ai plecat de acasă cu un traseu foarte bine stabilit, cu un orar calculat până în cele mai mici detalii și, după primul hop, totul se dă peste cap.

Fii sigur că deplasările respective nu vor mai ieși conform planificării inițiale, de aceea ar fi bine să-ți păstrezi cumpătul când dai piept cu primul hop și să schimbi imediat macazul. Fii precum GPS-ul, dacă ai ratat un viraj în intersecție, reconfigurezi traseul din mers, fără să intri în panică. Pentru că te deranjează abaterile de la reguli și de la planurile pe care ți le-ai făcut cu atâta atenție, mai mult îți sare țandăra decât să găsești alte soluții eficient cât mai repede.

Dacă totuși pleci, nu înseamnă că nu ajungi la destinație sau că nu-ți atingi scopurile pentru care ai plecat, ci doar ajungi la finish sleit de puteri și nervos încât deplasarea în sine n-a avut niciun farmec.