GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Fecioara
SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Nu mai suporți singurătatea, ai ajuns într-un pucnt în care ai musai nevoie de cineva alături care să te susțină, să te asculte, să te observe, pentru că prea ai vâslit singur, în derivă. Ai putea lua acum niște decizii ciudate pentru unul ca tine, ca și cum ai spune: gata, nu mai vreau să fiu singur, fac orice să scap de starea de izolare.

Poate chiar tu te-ai retras în lumea ta și ai închis ușa. Poate alții te-au cam dat deoparte până ce ai înțeles că e mai bine să te retragi de tot. Dar acum pui capăt acestei situații și nu mai stai pe margine, retras.

Intri cu forța, la o adică, sau îți revendici dreptul de a fi primit în acel mediu la care visezi. Iei decizia de a te alătura unui grup de persoane, de a te implica într-o relație, de a accepta pe cineva în viața ta, și simți cum se schimbă totul în jurul tău. Era chiar așa de greu să deschizi iar poarta?


Horoscopul iubirii 2020