GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Fecioarei


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Te preocupă mult zbuciumul din sufletul tău, e un tumult acolo pe care reușești, cumva, să-l ții sub control datorită atitudinii tale eminamente raționale. Cine te vede, chiar și îndrăgostit lulea dacă ai fi, tot distant și logic te vede, pentru că nu-ți pierzi mințile din iubire. Poate îți cenzurezi emoțiile, poate treci totul prin prisma rațiunii, pentru că nu vrei să greșești din prea multă iubire.

Ai mult de dăruit, asta se știe, iar anul acesta te apleci și mai mult asupra celor care îți sunt dragi. Tot iubire e și cea pe care o îndrepți spre copiii tăi, spre părinții tăi, deoarece ideea de familie este cea care îți atrage cel mai mult atenția acum.

Totuși, în luna mai, Lilith intră în zona căsniciei… Dacă poți, nu te căsători în a doua parte a anului, pentru că e una dintre cele mai nesigure și neclare perioade din ultimii 9 ani. Mai mult, același Lilith poate face multe Fecioare să se trezească dintr-un fel de basm, ca din vis, descoperind că au fost alături de cine nu trebuie… Nu te grăbi totuși la decizii capitale în plan conjugal – nici să legi căsătorii, nici să rupi – pentru că, în ciuda rațiunii care te caracterizează, finalul de an te face extrem de sensibil, de influențabil, de credul, de impresionabil.

Ți-e milă de omul de lângă tine și dacă vrei să rupi o căsnicie care nu mai mergea, te lași înduioșat și-i mai acorzi o șansă (cu prea puțini sorți de izbândă totuși), ori, dacă ești implicat într-o relație despre care mintea îți spune că nu e char cea mai potrivită, tu ești gata să accepți o căsătorie din… milă, din compasiune, pentru a nu-l părăsi pe cel care are nevoie de tine sau poate chiar pentru că ți-e frică să rămâi singur. Ești gata să te martirizezi din iubire… dar mintea ce spune?

Se presupune că în ultimii 9 ani, cât timp Chiron a influențat zona căsniciei, ai descoperit deja cam tot ce se putea cu privire la posibilele erori pe care le poți face în căsnicie, și acum știi mai bine cu ce se mănâncă viața în doi. Poate nu mai ești chiar atât de credul, poate ai descoperit punctele nevralgice și la tine și la partener ca să poți trece peste ele, astfel încât să nu-l lași pe Lilith să fragilizeze nimic. Oricum, fii atent la tot ce ține de viața în doi, ca să nu lași frica să domine mintea: frica de a nu rămâne singur, frica de a nu-l răni pe cel de lângă tine, frica de viitor ș.a.m.d.

Norocul tău e prezența celor două planete mature în zona sentimentelor – Saturn și Pluto din Capricorn – care determină ca rațiunea să cântărească mai mult în fața emoției, deci, chiar dacă ești mai vulnerabil acum, celui care vrea să umble la coarda ta sensibilă cu orice preț… nu prea îi merge. Nu știe că are de a face cu un om rațional, logic, imparțial, chiar și când vine vorba de iubire, și nu-i merge mult cu zăhărelul…

Poate fi un an în care cei divorțați își pot reface viața, deci să se gândească la o a doua căsătorie, de exemplu, iar cei singuri s-ar putea gândi din ce în ce mai mult la viitor, că ar fi timpul să se așeze și ei la casa lor, să aibă copii, să formeze o familie. Ori propria conștiință îi îndeamnă să facă, în sfârșit acest pas, ori vârsta (timpul trece și nu întinerește nimeni!), ori societatea, părinții, lumea îi cam împinge de la spate, ori alt fel de motive cât se poate de palpabile care le spune că nu mai pot să amâne.

Dar nu uita că ești vânat de iluzie, ca atare nu spera de la viața în doi ceva ce nu poate fi niciodată: o poveste ca-n filme, altfel decepția stă la pândă la prima criză conjugală din viitor. Așa cum îți așterni, așa vei dormi, deci ai grijă ce torni la rădăcina relației tale de cuplu: e nevoie de un fundament solid, ca să țină toată construcția din viitor.