GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Fecioarei


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Uranus în Taur și Saturn și Pluto în Capricorn (spre final de an și Jupiter care intră și el în Capricorn) sunt aliați excelenți pentru zodiile de pământ, așa cum e și a ta, pentru că tot acest mănunchi de energii planetare te susțin, te motivează, te stabilizează, te ancorează, îți oferă instrumentele practice pentru o viață mai stabilă și mai bună.

Singurul dezavantaj rămâne Neptun din Pești căruia i se alătură spre final de an și Luna Neagră, iar această conjuncție unicat te poate face să alergi pe căi lăturalnice, să rătăcești un pic, să crezi că tot ce zboară de mănâncă. Noroc că aspectul e de scurtă durată, și ești în același timp bine sprijinit de planetele din zodii de pământ care te ancorează în real, nu te lasă să rătăcești în povești și basme prea multă vreme.

Da, poate vor fi momente când vei pluti în iluzie, într-o ceață neclară, ca o corabie în derivă pe ocean, dar îți vei găsi repede direcția. Nu te lasă Uranus să mergi fără sens, ci el vine cu tot felul de povețe prin care experiența ta de viață are mult de câștigat. Principiile tale devin mai solide, de neabătut, deci nu te speria pentru cele câteva clipe de rătăcire prin care ai putea trece. Cineva acolo sus te iubește și nu te lasă să zbori ca o pasăre fără țintă, ci te aduce imediat înapoi pe drumul cel drept.

De fapt, e o perioadă în care privești foarte serios spre viitor, dar la originea deciziilor de viitor pe care ești gata să le iei sunt de fapt lecțiile deja primite. Din trecut îți extragi tu învățăturile, deciziile, alegerile. Trecutul ți-a oferit tot felul de lecții iar acum, când ești în fața unui nou capitol de viață, arunci o privire înapoi ca să vezi de unde vii, ce ai învățat cândva, ce ai trăit cândva. Înțelegând trecutul poți să-ți clarifici direcția către viitor și să faci alegeri bune.