GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Fecioarei


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Până în luna mai, în zona locului de muncă îl ai pe Lilith, care planează ca o mică sperietoare peste munca ta. Privind spre viitor, nu prea înțelegi ce te așteaptă, e un fel de frică – explicabilă sau nu – de ceea ce va veni. Întrebările tale privind viitorul profesional nu prea primesc răspunsuri acum: oare voi mai avea acest job și la anul, oare e bine să rămân la acest loc de muncă, oare mă dă afară șeful, oare voi pleca de bună voie, oare e jobul cel mai potrivit pentru mine? Din atâtea întrebări, tot se va ivi la un moment dat și răspunsul!

Uranus în Taur îți va arăta că poți mai mult, că meriți mai mult, și îți deschide noi domenii de explorat. Ești pregătit pentru o nouă etapă de viață, conștient că această nouă etapă necesită alt bagaj de informații, de aceea ești cu urechile pâlnie la tot ce vine către tine. Studii, lecturi, cărți, cursuri, conferințe, toate pot aduce un plus de experiență ca, într-un final, să descoperi că există alt domeniu din care ți-ai putea câștiga și pâinea, mai devreme sau mai târziu.

Multe Fecioare sunt dispuse să schimbe macazul, alegând un nou domeniu de studiu, pentru că simt nevoia să-și extindă orizonturile. Altă facultate, un curs de calificare, sau chiar transformarea unui talent într-o carieră, cizelând mai întâi tot ce știi sau îți place să faci prin intermediul unor studii mai aprofundate. Nu mai faci nimic după ureche, ci chiar vrei să înveți. Uranus te va ajuta să-ți croiești calea pe ani de zile de acum înainte, poate mai ales după ce și Luna Neagră va părăsi Vărsătorul și ceața aceea care plana peste jobul tău se va risipi. Ai nevoie de stabilitate, de aceea, dacă ești dispus să schimbi ceva în carieră, o faci tocmai pentru a te ști pe un teren mult mai solid de acum încolo.

Da, și pentru bani o faci, fără doar și poate, deci toate schimbările care se prefigurează la orizont, de acum înainte, au și conotații financiare solide, cu mari șanse să găsești noi surse de venit. Ți se cere și un dram de curaj, așa e, să scapi de temerile tale proverbiale în fața noului, ca atare, dacă vrei un job mai bine plătit, o carieră stabilă din toate punctele de vedere, e nevoie și de unele schimbări profunde în viața ta. Chiar și de locație, chiar și de țară, la o adică!