GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum poate elucida Tarotul problema in care te afli?

INAPOI LA TAROT

SECRETUL MARII PREOTESE

Etalare ce se potriveste oricarui tip de intrebare de genul „care sunt sansele de realizare a urmatoarei situatii?” sau „catre ce se indreapta urmatoarea situatie?” sau „ce se poate intampla in urmatoarea situtie?”

Se extrag 9 carti din pachetul rasfirat cu fata in jos si se aseaza dupa urmatoarea schema de mai jos unde:

1 + 2 – tema aflata in discutie, despre ce este vorba;
3 – influenta principala din prezent;
4 – forta care creste in influenta;
5 – forta care scade in influenta;
6 – temeri, presimtiri, forte inca necunoscute care actioneaza inconstient;
7 – fapte, lucruri vazute, forte cunoscute care actioneaza pe fata;
8 – ce se va intampla in viitorul apropiat
9 – Secretul Marii Preotese – Daca este o arcana minora nu are nici o semnificatie, daca este o arcana majora, reprezinta secretul acestei situatii, raspunsul ascuns al cartilor de Tarot.
O posibila interpretare pentru cartile afisate in fotografie (caz imaginar).

Problema in discutie vorbeste despre rezolvarea cu succes a unei probleme care il preocupa pe individ. Poate fi vorba de un eveniment pentru care a depus mari eforturi, pe care a luptat sa il atinga cu succes si in care a investit enorm. Poate fi un succes profesional, o promovare, obtinerea unui drept care i se cuvine. E o problema blocata, momentan, nu gaseste cai de iesire, pentru ca au aparut schimbari pe care nu le poate controla sau i se mai cer niste actiuni pe care momentan nu le poate duce mai departe. Nu gaseste o iesire din impas, a ratat niste ocazii bune, nu a stiut sa le valorifice la momentul potrivit iar acum nu intrevede alte ocazii similare la orizont. E un pic descumpanit si dezamagit, s-a retras in sinea lui, aproape ca si-a pierdut increderea ca mai poate iesi ceva bun de aici, gandeste negativ si spune nu pot sau nu merit sau nu vreau la orice noua ocazie care se iveste. Isi taie singur creanga de sub picioare prin gandire negativa si temeri, prin senzatia de neputinta pe care a acceptat-o. A primit  un refuz si acum, in loc sa lupte sa treaca peste tot ce a fost, priveste spre trecut cu un sentiment de ostilitate, ca si cum s-ar teme ca nimic nu se mai poate face. Cu toate acestea finalul, indicat de Lumea, spune ca sansa lui nu e pierduta, succesul e aproape si se va rezolva totul foarte bine, daca priveste din nou spre viitor si face ceva care sa-l scoata din pasa proasta in care se afla. Are nevoie din nou de speranta, de optimism, de actiune, pentru a iesi din blocajul care ii inchide toate usile. Or, succesul e foarte aproape!

INAPOI LA TAROT