GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum te ajuta Tarotul sa iei o decizie?

INAPOI LA TAROT

JOCUL DECIZIILOR

Etalarea de mai jos se foloseste atunci cand esti pus in fata unei alegeri, cand ai doua variante la dispozitie si nu stii ce sa faci.

Jocul prezinta perspectivele legate de doua alternative in fata carora te afli, in fata unei decizii importante.

Intrebarea trebuie sa sune de genul „sa fac lucru X sau lucrul Y?” sau „sa fac lucrul X sau sa nu-l fac?” sau „care din urmatoarele doua alternative este cea mai buna?”

Se extrag 7 carti cu mana stanga din pachetul rasfirat cu fata in jos si se etaleaza dupa schema de mai sus, unde:

3, 1 , 5 – ce se intampla daca faceti lucrul X
4, 2, 6 – ce se intampla daca faceti lucrul Y
7 – substratul intrebarii formulate.

O posibila interpretare pentru cartile afisate in fotografie (caz imaginar). Indecizia subiectului este legata de ceva important pentru sufeltul subiectului, de exemplu o relatie sentimentala ajunsa in impas. Daca prima intrebare a fost ”sa renunt la aceasta relatie”, prezenta cartilor in general pozitive arata ca da, directia aceasta ar fi una mai buna. Steaua fiind un simbol norocos, arata ca renuntarea la aceasta relatie ar aduce o stare de bine in viata persoanei si ar fi si o decizie bine primita si de alte persoane care ii cunosc povestea. Ba mai mult, daca va avea curajul sa iasa din aceasta relatie, nu va dura mult si ar putea intalni pe altcineva care sa ia locul iubirii care trece acum prin momente dificile. Daca insa nu ar renunta la relatie, se citeste cea de a doua ramura a etalarii, care spune ca a contina relatia  poate ca i-ar mai oferi iubire si momente frumoase, o vreme, dar ar fi doar o amagire, o minciuna, s-ar amagi singur, si, mai devreme sau mai tarziu, relatia tot la final ar ajunge.

INAPOI LA TAROT